Stijlvolle & ruime waterfront appartement te koop op Terrasse A La Mer, Jan Thiel Curacao.

Terrasse A La Mer – Waterfront Appartement Te Koop

Prijsindicatie: Vanaf Nafl 850.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Stijlvol ontworpen en ruim bemeten waterfront appartement te koop op Terrasse A La Mer Waterfront Apartments. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Over Het Waterfront Appartement

Dit waterfront appartement is op de begane grond gelegen en biedt u niet minder dan 160m2 woonruimte. De ingang van de woning bevind zich aan de zijkant van het gebouw. U komt binnen in een entree, vanwaar u toegang heeft tot de diverse vertrekken, waaronder de woonkamer. Vanuit de ruime en lichte woonkamer, die via een glazen schuifpui verbonden is met een royale overdekte woonporch, heeft u een prachtig uitzicht over het Spaanse Water. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken die voorzien is van een een ontbijtbar, een Amerikaanse stijl dubbeldeurs koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine.

Deze luxe woning biedt een volledige master suite met een luxueuze privé badkamer en inloopkast. Via een glazen schuifpui die uitzicht biedt over het Spaanse Water heeft u vanuit deze kamer direkt toegang tot de woonporch. De twee overige slaapkamers delen een tweede luxe badkamer. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

De appartementen zijn verder voorzien van een separate was- annex opbergruimte. Tenslotte hebben de huurwoningen ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

De begane grond appartementen zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curacao is onveranderd hoog en Jan Thiel is een erg gewilde locatie. Aarzelt u ook niet om te vragen naar beschikbare woningen met een reeds lopend huurcontract.

Let op: de genoemde prijzen zijn een indicatie en zijn ondermeer afhankelijk van de lokatie. De maandelijkse resortkosten (bewaking, verlichting, tuinonderhoud) bedragen circa Nafl 450.

Stijlvolle & ruime waterfront appartement te koop op Terrasse A La Mer, Jan Thiel Curacao.

Over Terrasse A La Mer

Terrasse A La Mer is een kleinschalig besloten resort en is ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Dit besloten appartementenresort is direkt aan het Spaanse Water gelegen, middenin de populaire woonwijk en toeristenbestemming Jan Thiel. Het resort biedt plaats aan totaal 11 appartementen in twee subsecties: 4 direkt aan het water gelegen Waterfront Apartments en 7 twee verdiepingen tellende Split Level Apartments. Het resort biedt prachtig aangelegde tropische tuinen en een fraai aangelegd zwembad. Alle stijlvol ontworpen appartementen hebben een adembenemend uitzicht over het bekende Spaanse Water.

Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Investeringswoningen worden alleen voor lange termijn verhuurd waarbij de minimale huurtermijn 12 maanden bedraagt.
Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang. Absoluut noemenswaardig is de uitstekende track record mbt de veiligheid van dit resort.

Bewoners van Terrasse A La Mer Waterfront Apartments hebben, indien beschikbaar, de mogelijkheid om een separate garagebox te huren.

Vanuit Terrasse A La Mer Waterfront Apartments bent u met twee minuten wandelen op het gezellige strand van de Caracasbaai waar u onder andere twee authentieke lokale restaurantjes vindt.

Het bekende restaurant De Kleine Wereld is zelfs nog dichterbij gelegen: direkt naast het resort.

Binnen twee minuten met de auto bent u bij de Albert Heijn (Van den Tweel) supermarkt en het populaire Jan Thiel Beach, met de bekende beach clubs Zanzibar, Papagayo, Zest, leuke winkeltjes, een ijssalon, een casino, en sportschool The Challenge. In totaal zijn zo’n 15 verschillende restaurants binnen 2 minuten per auto bereikbaar.

Stijlvolle & ruime waterfront appartement te koop op Terrasse A La Mer, Jan Thiel Curacao.

Hands-off Investeren

Wanneer u deze woning als investeringsobject aankoopt, kan een professionele organisatie die gespecialiseerd is in property management en bekend staat om haar service gerichtheid en snelle response time de praktische zaken van verhuur en beheer voor u verzorgen.Terrasse A La Mer – Waterfront Penthouse Te Koop