Ruime, stijlville waterfront penthouse te koop op Terrasse A La Mer, Jan Thiel Curacao

Terrasse A La Mer – Waterfront Penthouse Te Koop

Prijsindicatie: Vanaf Nafl 900.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3.5

Stijlvol ontworpen, ruim bemeten en direkt aan het water gelegen penthouse te koop op Terrasse A La Mer Waterfront Apartments. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Over de Waterfront Penthouse

Een waterfront penthouse biedt u niet minder dan 175m2 woonruimte. Via een trap aan de zijkant van het gebouw komt u in een entree die toegang biedt tot een ruime en lichte woonkamer, en, via een glazen schuifpui, een royale overdekte woonporch. Vanuit zowel de woonkamer als de porch heeft u een onovertroffen uitzicht over het Spaanse Water en richting de Tafelberg. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken die voorzien is van een ontbijtbar, een Amerikaanse stijl dubbeldeurs koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine.

Via de eerder genoemde entree van deze luxe woning, komt u in een volledige master suite met een luxueuze privé badkamer en inloopkast. Ook de tweede slaapkamer, met privé badkamer, is toegankelijk vanuit de entree.

Via een trap in de woonkamer gaat u naar een vide waar nog een derde slaapkamer met eigen badkamer en een open studeer of loungeruimte gelegen zijn. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

Het appartement is verder voorzien van een was annex opbergruimte. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Deze penthouse appartementen zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curacao is onveranderd hoog en Jan Thiel is een erg gewilde locatie. Aarzelt u ook niet om te vragen naar beschikbare woningen met een reeds lopend huurcontract.

Let op: de genoemde prijzen zijn een indicatie en zijn ondermeer afhankelijk van de lokatie. De maandelijkse resortkosten (bewaking, verlichting, tuinonderhoud) bedragen circa Nafl 450.

Ruime, stijlville waterfront penthouse te koop op Terrasse A La Mer, Jan Thiel Curacao

Over Terrasse A La Mer

Terrasse A La Mer is een kleinschalig besloten resort en is ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Dit besloten appartementenresort is direkt aan het Spaanse Water gelegen, middenin de populaire woonwijk en toeristenbestemming Jan Thiel. Het resort biedt plaats aan totaal 11 appartementen in twee subsecties: 4 direkt aan het water gelegen Waterfront Apartments en 7 twee verdiepingen tellende Split Level Apartments. Het resort biedt prachtig aangelegde tropische tuinen en een fraai aangelegd zwembad. Alle stijlvol ontworpen appartementen hebben een adembenemend uitzicht over het bekende Spaanse Water.

Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Investeringswoningen worden alleen voor lange termijn verhuurd waarbij de minimale huurtermijn 12 maanden bedraagt.
Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang. Absoluut noemenswaardig is de uitstekende track record mbt de veiligheid van dit resort.

Bewoners van Terrasse A La Mer Waterfront Apartments hebben, indien beschikbaar, de mogelijkheid om een separate garagebox te huren.

Vanuit Terrasse A La Mer Waterfront Apartments bent u met twee minuten wandelen op het gezellige strand van de Caracasbaai waar u onder andere twee authentieke lokale restaurantjes vindt.

Het bekende restaurant De Kleine Wereld is zelfs nog dichterbij gelegen: direkt naast het resort.

Binnen twee minuten met de auto bent u bij de Albert Heijn (Van den Tweel) supermarkt en het populaire Jan Thiel Beach, met de bekende beach clubs Zanzibar, Papagayo, Zest, leuke winkeltjes, een ijssalon, een casino, en sportschool The Challenge. In totaal zijn zo’n 15 verschillende restaurants binnen 2 minuten per auto bereikbaar.

Ruime, stijlville waterfront penthouse te koop op Terrasse A La Mer, Jan Thiel Curacao

Hands-off Investeren

Wanneer u deze woning als investeringsobject aankoopt, kan een professionele organisatie die gespecialiseerd is in property management en bekend staat om haar service gerichtheid en snelle response time de praktische zaken van verhuur en beheer voor u verzorgen.