Sfeervolle royale penthouse appartementen te koop en te huur in Residencia Tropicana. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Residencia Tropicana Jan Thiel – Penthouse Te Koop

Prijsindicatie: Vanaf Nafl 750.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Sfeervolle royale penthouse te koop in Residencia Tropicana. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Over de Penthouses

Een penthouse appartementen biedt u maar liefst 175m2 woonruimte.

Via een trap aan de zijkant van het gebouw komt u in een hal die toegang biedt tot een ruime en lichte woonkamer, en, via een glazen schuifpui, een royale overdekte woonporch. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind houdt de woning en de porch heerlijk koel.
Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken met een Amerikaanse koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine. De ontbijtbar is perfect voor een snelle maaltijd, of om even bij te praten tijdens het koken.

Via de hal van deze luxe woning, komt u in een volledige master suite met een luxueuze privé badkamer en inloopkast. Ook de tweede slaapkamer, met privé badkamer, is toegankelijk vanuit de hal.

Via een trap in de woonkamer gaat u naar een vide waar nog een derde slaapkamer met eigen badkamer en een open studeer of loungeruimte gelegen zijn. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

Een penthouse appartement is verder voorzien van een separate was annex opbergruimte. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS televisie aansluiting, telefoon en internet. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Deze penthouse appartementen zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curacao is onveranderd hoog en Jan Thiel is een erg gewilde locatie. Aarzelt u ook niet om te vragen naar beschikbare woningen met een reeds lopend huurcontract.

Let op: de genoemde prijzen zijn een indicatie en zijn ondermeer afhankelijk van de lokatie. De maandelijkse resortkosten (bewaking, verlichting, tuinonderhoud) bedragen circa Nafl 450.

Sfeervolle royale penthouse te koop in Residencia Tropicana. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Over Residencia Tropicana

Residencia Tropicana is in 2009 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Het is zeer ruim opgezet, de in totaal 20 appartementen in een vijftal klassiek Caribische gebouwen en de vier tropenvilla’s zijn gelegen op maar liefst 10.000m2.

Bewoners kunnen zorgenloos genieten van de prachtig aangelegde subtropische tuinen, met daarin een fraai zwembad, en heerlijke schaduwterrassen, en hoeven zich geen zorgen te maken over tuin en/of zwembadonderhoud.

Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Investeringswoningen kunnen alleen voor lange termijn verhuurd waarbij de minimale huurtermijn 12 maanden bedraagt.

Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang. Absoluut noemenswaardig is de uitstekende track record mbt de veiligheid van dit resort.

Bewoners van Residencia Tropicana hebben, indien beschikbaar, de mogelijkheid om een op loopafstand gelegen ligplaats voor een boot te huren.

Vanuit Residencia Tropicana bent u met twee minuten wandelen op het gezellige strand van de Caracasbaai waar u onder andere twee authentieke lokale restaurantjes vindt.

Het bekende restaurant De Kleine Wereld is zelfs nog dichterbij gelegen: direkt aan de overkant kant van de Caracasbaaiweg.

Binnen twee minuten met de auto bent u bij de Albert Heijn (Van den Tweel) supermarkt en het populaire Jan Thiel Beach, met de bekende beach clubs Zanzibar, Papagayo, Zest, leuke winkeltjes, een ijssalon, een casino, en sportschool The Challenge. In totaal zijn zo’n 15 verschillende restaurants binnen 2 minuten per auto bereikbaar.

Sfeervolle royale penthouse te koop in Residencia Tropicana. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Hands-off Investeren

Wanneer u deze woning als investeringsobject aankoopt, kan een professionele organisatie die gespecialiseerd is in property management en bekend staat om haar service gerichtheid en snelle response time de praktische zaken van verhuur en beheer voor u verzorgen.