Residencia Tropicana Jan Thiel - Bungalow Te Koop

Residencia Tropicana Jan Thiel – Bungalow Te Huur

Prijsindicatie: Vanaf Nafl 2.750
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Sfeervolle royale bungalow te huur in Residencia Tropicana. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Over de Bungalows

Op Residencia Tropicana worden voornamelijk ongemeubileerde, maar af en toe ook gemeubileerde huurwoningen aangeboden. Een bungalow op Residencia Tropicana biedt u ongeveer 130m2 woonruimte.

De ingang van deze woning leidt u direkt in een luxe semi-open keuken die voorzien is van een een ontbijtbar, een Amerikaanse stijl dubbeldeurs koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine. Aansluitend een pantry / opbergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. De ruime en lichte woonkamer biedt voldoende ruimte voor een eethoek en een loungehoek. Via glazen schuifdeuren komt u op een royale overdekte porch en in een privé tuin met palapa.

Aan de kant van de keuken en de pantry is ook een volledige master suite gelegen, met een eigen badkamer en een walk-in closet.

Aan de andere kant van de woonkamer bevinden zich nog een tweetal slaapkamers, die samen een tweede badkamer delen. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Let op: de genoemde huurprijzen zijn een indicatie voor ongemeubileerde woningen. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van de huurwoning, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.

Residencia Tropicana Jan Thiel - Bungalow Te Huur

Over Residencia Tropicana

Residencia Tropicana is in 2009 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Het is zeer ruim opgezet, de in totaal 20 appartementen in een vijftal klassiek Caribische gebouwen en de vier tropenvilla’s zijn gelegen op maar liefst 10.000m2.

Bewoners kunnen zorgenloos genieten van de prachtig aangelegde subtropische tuinen, met daarin een fraai zwembad, en heerlijke schaduwterrassen, en hoeven zich geen zorgen te maken over tuin en/of zwembadonderhoud.

Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Investeringswoningen kunnen alleen voor lange termijn worden verhuurd waarbij de minimale huurtermijn 12 maanden bedraagt.

Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang. Absoluut noemenswaardig is de uitstekende track record mbt de veiligheid van dit resort.

Bewoners van Residencia Tropicana hebben, indien beschikbaar, de mogelijkheid om een op loopafstand gelegen ligplaats voor een boot te huren.

Vanuit Residencia Tropicana bent u met twee minuten wandelen op het gezellige strand van de Caracasbaai waar u onder andere twee authentieke lokale restaurantjes vindt.

Het bekende restaurant De Kleine Wereld is zelfs nog dichterbij gelegen: direkt aan de overkant kant van de Caracasbaaiweg.

Binnen twee minuten met de auto bent u bij de Albert Heijn (Van den Tweel) supermarkt en het populaire Jan Thiel Beach, met de bekende beach clubs Zanzibar, Papagayo, Zest, leuke winkeltjes, een ijssalon, een casino, en sportschool The Challenge. In totaal zijn zo’n 15 verschillende restaurants binnen 2 minuten per auto bereikbaar.

Residencia Tropicana Jan Thiel - Bungalow Te Huur

Huren zonder zorgen

Deze woning wordt verhuurd via een professionele organisatie die gespecialiseerd is in property management en bekend staat om haar service gerichtheid en snelle response time.