Sfeervolle royale begane grond appartementen te koop en te huur in Residencia Tropicana. Zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Residencia Tropicana – Begane Grond Appartement Te Huur

Prijsindicatie: Vanaf Nafl 2.750
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Sfeervolle royale begane grond appartement te huur in Residencia Tropicana. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Over de Begane Grond Appartementen

Op Residencia Tropicana worden voornamelijk ongemeubileerde, maar af en toe ook gemeubileerde huurappartementen aangeboden. De begane grond appartementen bieden u maar liefst 160m2 woonruimte. De ingang van de woning bevind zich aan de zijkant van het gebouw. U komt binnen in een entree, vanwaar u toegang heeft tot de diverse vertrekken, waaronder de woonkamer. Vanuit de ruime en lichte woonkamer, die via een glazen schuifpui verbonden is met een royale overdekte woonporch, hebben sommige appartementen uitzicht richting het Spaanse Water en Tafelberg. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.
Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken die voorzien is van een een ontbijtbar, een Amerikaanse stijl dubbeldeurs koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine.

Deze luxe woning biedt een volledige master suite met een luxueuze privé badkamer en inloopkast. Via een glazen schuifpui die uitzicht biedt over het resort en in sommige gevallen het Spaanse Water heeft u vanuit deze kamer direkt toegang tot de woonporch. De twee overige slaapkamers delen een tweede luxe badkamer. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

De appartementen zijn verder voorzien van een separate was- annex opbergruimte. Tenslotte hebben de huurwoningen ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Let op: de genoemde huurprijzen zijn een indicatie voor ongemeubileerde woningen. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van de huurwoning, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.

Sfeervolle royale begane grond appartement te huur in Residencia Tropicana. Zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Over Residencia Tropicana

Residencia Tropicana is in 2009 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Het is zeer ruim opgezet, de in totaal 20 appartementen in een vijftal klassiek Caribische gebouwen en de vier tropenvilla’s zijn gelegen op maar liefst 10.000m2.

Bewoners kunnen zorgenloos genieten van de prachtig aangelegde subtropische tuinen, met daarin een fraai zwembad, en heerlijke schaduwterrassen, en hoeven zich geen zorgen te maken over tuin en/of zwembadonderhoud.

Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Investeringswoningen kunnen alleen voor lange termijn worden verhuurd waarbij de minimale huurtermijn 12 maanden bedraagt.

Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang. Absoluut noemenswaardig is de uitstekende track record mbt de veiligheid van dit resort.

Bewoners van Residencia Tropicana hebben, indien beschikbaar, de mogelijkheid om een op loopafstand gelegen ligplaats voor een boot te huren.

Vanuit Residencia Tropicana bent u met twee minuten wandelen op het gezellige strand van de Caracasbaai waar u onder andere twee authentieke lokale restaurantjes vindt.

Het bekende restaurant De Kleine Wereld is zelfs nog dichterbij gelegen: direkt aan de overkant kant van de Caracasbaaiweg.

Binnen twee minuten met de auto bent u bij de Albert Heijn (Van den Tweel) supermarkt en het populaire Jan Thiel Beach, met de bekende beach clubs Zanzibar, Papagayo, Zest, leuke winkeltjes, een ijssalon, een casino, en sportschool The Challenge. In totaal zijn zo’n 15 verschillende restaurants binnen 2 minuten per auto bereikbaar.

Sfeervolle royale begane grond appartement te huur in Residencia Tropicana. Zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Huren zonder zorgen

Deze woning wordt verhuurd via een professionele organisatie die gespecialiseerd is in property management en bekend staat om haar service gerichtheid en snelle response time.