Residence Le Bleu – Begane Grond Appartement Te Huur

Prijs Indicatie: Vanaf Nafl 2.650
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Sfeervolle royale begane grond appartement te huur in Residence Le Bleu. Hier kunt u zorgenloos genieten van de talloze faciliteiten van Blue Bay Golf & Beach Resort en het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Over de Begane Grond Appartementen

Op Residence Le Bleu worden voornamelijk ongemeubileerde, maar af en toe ook gemeubileerde huurappartementen aangeboden. Een op de begane grond gelegen appartement biedt u niet minder dan 170m2 woonruimte. Vanuit diverse appartementen heeft u een prachtig uitzicht over een groot stuk van het eiland of zelfs gedeeltelijk zeezicht.

U komt de woning via de zijkant binnen. Via een royale entrée komt u in diverse kamers, waaronder de mooie lichte woonkamer. Via een glazen harmonica-schuifpui komt u op een groot, overdekt terras. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken met een side by side koel-vries combinatie, combi magnetron / oven en vaatwasmachine.

Deze luxe woning biedt een volledige master suite met een royale slaapkamer, een ruime inloopkast en een prachtige badkamer. Vanuit deze slaapkamer heeft u via een schuifpui toegang tot het terras. De twee gasten slaapkamers delen de tweede gemeenschappelijke badkamer.

Er is een aparte bergkast in de hal met voldoende ruimte voor een wasmachine / droger. Alle kamers zijn pre-wired voor televisie, telefoon en internet. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor 220 volt apparatuur. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. De appartementen op Residence Le Bleu zijn voorzien van muurisolatie. De slaapkamers zijn voorzien van nieuwe, energiezuinige aircondioners. Tesamen met de muur isolatie kan dit u tot wel 30% besparing op het verbruik van electra voor de koeling van de woning kunnen opleveren.

Let op: de genoemde huurprijs is een vanaf-prijs. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van het appartement, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.

Sfeervolle royale begane grond appartement te huur in Residence Le Bleu Curacao.

Over Residence Le Bleu

Residence Le Bleu is in 2012 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Residence Le Bleu biedt plaats aan in totaal 32 appartementen in een achttal klassiek Caribische gebouwen. Ieder gebouw bestaat uit 2 begane grond appartementen en 2 penthouses.

Residence Le Bleu ligt boven op een berg in Blue Bay Heights, de meest exclusieve sectie van Blue Bay Golf & Beach Resort. De appartementen en penthouses in dit project worden omringd door prachtig aangelegde tuinen met volwassen palmbomen en er is een mooi gemeenschappelijk zwembad en volop parkeerruimte. Vanwege de hoge ligging wordt optimaal gebruik gemaakt van de verkoelende passaatwind.

Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Investeringswoningen worden alleen voor lange termijn verhuurd waarbij de minimale huurtermijn 12 maanden bedraagt.

Residence Le Blue heeft een uitstekende track record voor wat betreft de veiligheid, de bewaking is in goede handen bij Blue Bay Golf & Beach Resort.

Bewoners van Residence Le Bleu kunnen gebruik van het gemeenschappelijk zwembad met palapa en kunstgras en krijgen daarnaast de beschikking over een Blue Bay beach pas die toegang biedt tot de beach club. Tenslotte krijgen bewoners per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Vanuit Residence Le Bleu zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Op het resort zelf bevindt zich een prachtig strand met helderblauwe zee, een zwembad met peuterbadje, het restaurant Azzuro, een bikinishop, duikshop, massagepaviljoen, tennisbanen en een fitnessruimte. In de nabije omgeving is een grote supermarkt (Centrum Piscadera), een apotheek (Botica de Savaan), huisarts, benzinestation en diverse scholen (van kleuterschool tot universiteit). Het centrum van Willemstad, met haar vele bezienswaardigheden, bevindt zich op slechts 10 minuten rijden. Ook wanneer u ongerepte westkant van Curacao wilt verkennen, is Residence Le Blue een ideale uitvalsbasis.

Sfeervolle royale begane grond appartement te huur in Residence Le Bleu Curacao.

Huren zonder zorgen

Deze woning wordt verhuurd via een professionele organisatie die gespecialiseerd is in property management en bekend staat om haar service gerichtheid en snelle response time.