Penthouse Te Koop Op MasBango Beach Resort in Jan Thiel Curacao

MasBango Beach Resort Jan Thiel – Penthouse Te Huur

Prijs indicatie: Vanaf Nafl 3.500
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Luxe en royaal bemeten penthouse te huur, direkt aan het Spaanse Water gelegen in het MasBango Beach Resort. Hier kunt u zorgenloos genieten van het indrukwekkende uitzicht en de talloze zonsondergangen, met een privé strand en eventueel uw boot op loopafstand.

Op MasBango Beach Resort worden voornamelijk semi-gemeubileerde appartementen en soms volledig gemeubileerde appartementen te huur aangeboden.

Over de Penthouses

Een penthouse biedt u niet minder dan 175m2 woonruimte. Via een trap aan de zijkant van het gebouw komt u in een entree die toegang biedt tot een ruime en lichte woonkamer, en, via een glazen schuifpui, een royale overdekte woonporch. Vanuit zowel de woonkamer als de porch heeft u een onovertroffen uitzicht over het Spaanse Water en richting de Tafelberg. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken die voorzien is van een ontbijtbar, een Amerikaanse stijl dubbeldeurs koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine.

Via de eerder genoemde entree van deze luxe huurwoning, komt u in een volledige master suite met een luxueuze privé badkamer en inloopkast. Ook de tweede slaapkamer, met privé badkamer, is toegankelijk vanuit de entree.

Via een trap in de woonkamer gaat u naar een vide waar nog een derde slaapkamer met eigen badkamer en een open studeer of loungeruimte gelegen zijn. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

Het appartement is verder voorzien van een was annex opbergruimte. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Let op: de genoemde huurprijzen zijn een indicatie voor ongemeubileerde woningen. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van de huurwoning, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.

Stijlvolle & ruime, direkt aan het water gelegen, penthouses te huur op MasBango Beach Resort in Jan Thiel, Curacao. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Over MasBango Beach Resort

MasBango Beach Resort is in 2008 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Het resort biedt plaats aan in totaal 24 appartementen in een zestal sfeervolle klassiek Caribische gebouwen. Deze zijn gelegen te midden van circa 8.000 m2 subtropische tuinen, met daarin een fraai aangelegd zwembad, heerlijke schaduwterrassen en een sprankelend wit prive strand.

Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Investeringswoningen worden alleen voor lange termijn verhuurd waarbij de minimale huurtermijn 12 maanden bedraagt.
Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang. Absoluut noemenswaardig is de uitstekende track record mbt de veiligheid van dit resort.

Bewoners van MasBango Beach Resort hebben, indien beschikbaar, de mogelijkheid om een ligplaats voor een boot te huren. Stelt u zich eens voor dat u vanaf uw porch uw boot kunt zien liggen dobberen.

Vanuit MasBango Beach Resort bent u met twee minuten wandelen op het gezellige strand van de Caracasbaai waar u onder andere twee authentieke lokale restaurantjes vindt.

Het bekende restaurant De Kleine Wereld is zelfs nog dichterbij gelegen: direkt tegenover de ingang van het resort.

Binnen twee minuten met de auto bent u bij de Albert Heijn (Van den Tweel) supermarkt en het populaire Jan Thiel Beach, met de bekende beach clubs Zanzibar, Papagayo, Zest, leuke winkeltjes, een ijssalon, een casino, en sportschool The Challenge. In totaal zijn zo’n 15 verschillende restaurants binnen 2 minuten per auto bereikbaar.

Stijlvolle & ruime, direkt aan het water gelegen, penthouses te huur op MasBango Beach Resort in Jan Thiel, Curacao. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Huren Zonder Zorgen

Deze woning wordt verhuurd via een professionele organisatie die gespecialiseerd is in property management en bekend staat om haar service gerichtheid en snelle response time.