MasBango Beach Resort Jan Thiel - Begane Grond Appartement Te Koop

Masbango Beach Resort Jan Thiel – Begane Grond Appartementen Te Huur

Prijsindicatie: Vanaf Nafl 3.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Luxe en royaal bemeten begane grond appartementen te huur in MasBango Beach Resort. Hier kunt u zorgenloos genieten van het indrukwekkende uitzicht en de talloze zonsondergangen, met een privé strand en eventueel uw boot op loopafstand.

Over de Begane Grond Appartementen

Een op de begane grond gelegen appartement biedt u niet minder dan 160m2 woonruimte. De ingang van de woning bevind zich aan de zijkant van het gebouw. U komt binnen in een entree, vanwaar u toegang heeft tot de diverse vertrekken, waaronder de woonkamer. Vanuit de ruime en lichte woonkamer, die via een glazen schuifpui verbonden is met een royale overdekte woonporch, heeft u een prachtig uitzicht over het Spaanse Water. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken die voorzien is van een een ontbijtbar, een Amerikaanse stijl dubbeldeurs koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine.

Deze luxe huurwoning biedt een volledige master suite met een prachtig afgewerkte privé badkamer en inloopkast. Via een glazen schuifpui die uitzicht biedt over het Spaanse Water heeft u vanuit deze kamer direkt toegang tot de woonporch. De twee overige slaapkamers delen een tweede luxe badkamer. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

De appartementen zijn verder voorzien van een separate was- annex opbergruimte. Tenslotte hebben de huurwoningen ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

De begane grond appartementen zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curacao is onveranderd hoog en Jan Thiel is een erg gewilde locatie. Aarzelt u ook niet om te vragen naar beschikbare woningen met een reeds lopend huurcontract.

Let op: de genoemde huurprijzen zijn een indicatie voor ongemeubileerde woningen. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van de huurwoning, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.

Stijlvolle & ruime, direkt aan het water gelegen, begane grond appartementen te huur op MasBango Beach Resort in Jan Thiel, Curacao. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Over MasBango Beach Resort

MasBango Beach Resort is in 2008 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Het resort biedt plaats aan in totaal 24 appartementen in een zestal sfeervolle klassiek Caribische gebouwen. Deze zijn gelegen te midden van circa 8.000 m2 subtropische tuinen, met daarin een fraai aangelegd zwembad, heerlijke schaduwterrassen en een sprankelend wit prive strand.

Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Investeringswoningen worden alleen voor lange termijn verhuurd waarbij de minimale huurtermijn 12 maanden bedraagt.

Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang. Absoluut noemenswaardig is de uitstekende track record mbt de veiligheid van dit resort.

Bewoners van MasBango Beach Resort hebben, indien beschikbaar, de mogelijkheid om een ligplaats voor een boot te huren. Stelt u zich eens voor dat u vanaf uw porch uw boot kunt zien liggen dobberen.

Vanuit MasBango Beach Resort bent u met twee minuten wandelen op het gezellige strand van de Caracasbaai waar u onder andere twee authentieke lokale restaurantjes vindt.

Het bekende restaurant De Kleine Wereld is zelfs nog dichterbij gelegen: direkt tegenover de ingang van het resort.

Binnen twee minuten met de auto bent u bij de Albert Heijn (Van den Tweel) supermarkt en het populaire Jan Thiel Beach, met de bekende beach clubs Zanzibar, Papagayo, Zest, leuke winkeltjes, een ijssalon, een casino, en sportschool The Challenge. In totaal zijn zo’n 15 verschillende restaurants binnen 2 minuten per auto bereikbaar.

Stijlvolle & ruime, direkt aan het water gelegen, begane grond appartementen te huur op MasBango Beach Resort in Jan Thiel, Curacao. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Huren Zonder Zorgen

Deze woning wordt verhuurd via een professionele organisatie die gespecialiseerd is in property management en bekend staat om haar service gerichtheid en snelle response time.