Stijlvolle Resorts Op Curaçao’s Prachtigste Plekjes

CuracaoDreamProperty.com verkoopt en verhuurt luxe woningen in prachtige resorts op Curaçao’s meest prachtige plekjes:

MasBango Beach Resort

Stijlvolle & ruime, direkt aan het water gelegen, penthouses te huur op MasBango Beach Resort in Jan Thiel, Curacao. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

MasBango Beach Resort is in 2008 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Het resort biedt plaats aan in totaal 24 appartementen in een zestal sfeervolle klassiek Caribische gebouwen. Deze zijn gelegen te midden van circa 8.000 m2 subtropische tuinen, met daarin een fraai aangelegd zwembad, heerlijke schaduwterrassen en een sprankelend wit prive strand.

Meer informatie, video’s en foto’s van MasBango Beach Resort vindt u op http://masbangobeachresort.com

Terrasse A La Mer

Ruime, stijlvolle waterfront penthouse te koop op Terrasse A La Mer, Jan Thiel Curacao

Terrasse A La Mer is een kleinschalig besloten resort en is ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Het resort biedt plaats aan in totaal 11 appartementen in twee subsecties: 4 direkt aan het water gelegen Waterfront Apartments en zeven twee verdiepingen tellende Split Level Apartments. Het resort biedt prachtig aangelegde tropische tuinen en een fraai aangelegd zwembad. Alle stijlvol ontworpen appartementen hebben een indrukwekkend uitzicht over het Spaanse Water.

Meer informatie, video’s en foto’s van Terrasse A La Mer vindt u op http://terrasse-a-la-mer.com

Residencia Tropicana

Sfeervolle royale begane grond appartementen te koop en te huur in Residencia Tropicana. Zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland.

Residencia Tropicana Curacao is in 2009 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Het is zeer ruim opgezet, de in totaal 20 appartementen in een vijftal klassiek Caribische gebouwen en de vier tropenvilla’s zijn gelegen op maar liefst 10.000m2.

Meer informatie, video’s en foto’s van Residencia Tropicana vindt u op http://residenciatropicana.com

Residence Le Bleu

Royale luxueuze penthouses te koop in Residence Le Bleu Curacao

Residence Le Bleu is ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers.
Residence Le Bleu biedt plaats aan in totaal 32 appartementen in een achttal klassiek Caribische gebouwen. Ieder gebouw bestaat uit 2 appartementen op de begane grond en 2 penthouses. Residence Le Bleu is het eerste complex waarin de ontwikkelaars muurisolatie hebben toegepast, hetgeen bewoners tot 30% op hun Aqualectra rekening bespaart.

Meer informatie, video’s en foto’s van Residence Le Bleu vindt u op http://residencelebleu.com

Spanish Water Residence & Marina

Spanish Water Residence & Marina is een kleinschalig besloten resort en is ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers.

Het resort biedt plaats aan in totaal 12 royale appartementen, gelegen in prachtig aangelegde tropische tuinen met en een fraai aangelegd zwembad. Alle stijlvol ontworpen appartementen hebben een indrukwekkend uitzicht over het Spaanse Water.
Meer informatie, video’s en foto’s van Spanish Water Residence & Marina vindt u op http://spanishwaterresidence.com